Pravila trgovine

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

KUPNJA NA INTERNET TRGOVINI www.kewik.me

KEWIK
Obrt za izradu i usluge
Vlade Gotovca 9
10090 Zagreb
OIB: 57090356783
[email protected]

Uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata robe. Isporučitelj (Prodavač) robe ponuđene na ovim stranicama je KEWIK, Vlade Gotovca 9, 10090 Zagreb, a kupac robe je posjetitelj internet trgovine www.kewik.me koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve cijene su izražene u eurima i kunama. Prodavatelj nije u sustavu PDV-a (Oslobođeno PDV-a temeljem članka 90.st.2 Zakona o PDV-u)

Pri kupnji vrijede cijene na dan narudžbe, odnosno sva naručena roba bit će isporučena po cijenama koje su vrijedile po izradi ponude odnosno u trenutku narudžbe. Cijene su važeće do obrade novog cjenika.

Navedene cijene vrijede samo za web shop na www.kewik.me i ne moraju biti identične kao na drugim prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj.

KEWIK je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti, također je ovlašten mijenjati cijene isključivo za web shop. Također, KEWIK je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popuste i akcije.

ARTIKLI IZRAĐENI PO NARUDŽBI – Nakon što ste u našem online dućanu izvršili kupovinu određog artikla ili više njih, dobivate račun za plaćanje i stavljamo Vas na listu čekanja za izradu, to može potrajati od 2 do 14 radnih dana, a za neki kompleksniji dizajn i do 30  radnih dana ako imate posebnu želju, tj custom made dizajn.
Svaki komad nakita iz WEB shopa izrađujemo po narudžbi i nemamo unaprijed gotovih komada. Nakon izrade nakit šaljemo na željenu adresu.

Kupac je svaki posjetitelj koji putem www.kewik.me, e-maila ([email protected]) ili stranice društvene mreže
(https://www.facebook.com/kewikjewelry/) odabere barem jedan proizvod, naruči i plati te sa time sklopi Ugovor sklopljen na daljinu.

Korištenjem internet stranice www.kewik.me zbog kupovine ili prikupljanja informacija o proizvodima koji se na njoj nalaze, potvrđujete kako ste upoznati s ovim Općim uvjetima korištenja te kako ste s istima suglasni. Ako se iz bilo kojeg razloga ne slažete s bilo kojim od uvjeta korištenja, molimo Vas ne služite se ovom internetskom stranicom.

Uvjeti poslovanja obrta KEWIK sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (N.N. 41/14; 110/015) glava III.- Sklapanje ugovora izvan poslovnih prostorija i ugovora na daljinu, te predstavljaju prethodnu obavijest u smislu članka 43. ZZP. Narudžbom proizvoda Kupac potvrđuje prihvaćanje uvjeta poslovanja. Sve cijene na ovim stranicama izražene su u kunama (kn) i eurima (eur), a mogu biti promijenjene bez prethodne najave.

OTKAZIVANJE UGOVORA I VRAĆANJE ROBE

Kupac može odustati od ugovora u roku od 14 dana nakon primitka naručene robe bez obveze navođenja razloga za svoju odluku. Smatra se pravodobnim ako je pošiljka isporučena na vrijeme. Povratak naručenog proizvoda u roku od 14 radnih dana od primitka smatra se kao otkazivanje ugovora. Jedini trošak Kupca u vezi otkazivanja ugovora su izravni troškovi povrata robe. Ista se mora
vratiti na adresu obrta KEWIK najkasnije trideset (30) dana od dana obavijesti o povlačenju. Ako Kupac odustane od ugovora, Prodavač mora vratiti sav uplaćen novac. Prodavač mora izvršiti isplatu što je prije moguće, ali ne kasnije od 14 dana nakon primitka obavijesti o otkazu ugovora.

O namjeri vraćanja robe Prodavač se obavještava u roku od 14 dana od dana primitka robe putem elektroničke pošte [email protected] ili putem društvene mreže https://www.facebook.com/kewikjewelry/

Kupac vraća proizvod preporučenom poštom zajedno s računom, u roku od 30 dana od dana obavijesti o povlačenju, na adresu prodavača: KEWIK, obrt za izradu i usluge, Vlade Gotovca 9, 10090 Zagreb.

Sve troškovi vezane uz povrat robe plaća kupac. Kupac treba vratiti proizvod neoštećen, u istoj količini i u izvornom neoštećenom pakiranju. Nismo odgovorni za trošak koji je nastao izvan općih uvjeta ugovora. Pošiljka s otkupninom ili troškom poštarine neće biti prihvaćena. U slučaju dostave na naš trošak, povrat troškova plaća kupac prema cjeniku Hrvatske pošte.

VRAĆANJE ROBE NIJE MOGUĆE ZA PERSONALIZIRANE NARUDŽBE RAĐENE PO MJERI I ŽELJI KUPCA.

REKLAMACIJE I PRIGOVORI

Ukoliko Kupac ima primjedbe na kupljene proizvode, prema članku 10 Zakona o zaštiti potrošača ima pravo Prodavaču uputiti pisani prigovor putem elektroničke pošte na [email protected] Pri tome Vas molimo da upišete ime i prezime, adresu, kontakt i opis prigovora. Na Vaš prigovor pismeno ćemo odgovoriti u roku 15 dana od zaprimanja istog. Ograđujemo se od manjih odstupanja u boji, koja može varirati uslijed rasvjete i postavka monitora, i ne prihvaćamo reklamacije i prigovore vezane uz navedeno.

Zamjena nije moguća za proizvode izrađene po personaliziranoj narudžbi, već samo za one koji su rađeni serijski (dizajn koji ponavljam.)

ODGOVORNOST ZA MATERIJALNE NEDOSTATKE

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, na odnose između potrošača i prodavatelja u slučaju materijalnog nedostatka na proizvodu, primjenjuju se odredbe Zakona o obveznim odnosima (NN35/05,41/08, 125/11, 75/15) o odgovornosti za materijalne nedostatke.
Kupac je obavezan obavijestiti Prodavača o postojanju vidljivih nedostataka, bez odgađanja a najkasnije u roku od dva mjeseca od dana kada je otkrio nedostatak.

NAČINI PLAĆANJA

Naručene artikle kupac će prodavatelju platiti;

– uplatom na poslovni račun obrta KEWIK
– PayPal (inozemstvo)

Izjava o sigurnosti online plaćanja
Kada kupujete na našoj web stranici, vaši financijski detalji su zaštićeni! KEWIK nikada neće zabilježiti ili pohraniti vaše podatke o plaćanju.

Po izvršenju narudžbe kupac će primiti obavijest da je narudžba zaprimljena.

DOSTAVA

Dostava robe vrši se Hrvatskom poštom unutar 7 radnih dana nakon slanja paketa.
Ukoliko kupac ne podigne pošiljku od dostavljača u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća prodavatelju – i kupac snosi troškove ponovnog slanja.

Dostava je besplatna za sve narudžbe unutar RH.

Osnova prikupljanja i obrade osobnih podataka

Vaše podnošenje osobnih podataka putem www.kewik.me uređeno je našim Pravilima o privatnosti.

Elektronska komunikacija

Posjećivanjem stranica Kewik internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

NAPOMENA

Uvjeti korištenja vrijede od 18.06.2018. Uvjete korištenja i sve ostale informacije KEWIK može promijeniti bez prethodne najave.
Ukoliko trebate dodatne informacije ili pitanja koja se odnose na uvjete korištenja, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila [email protected]

{{totalItems}}